Magic: Journey Into Nyx Prerelease

På söndagen 27/4 är det smygpremiär på korten från Journey Into Nyx på Player 2! Vi kommer att köra en Sealed Deck turnering där alla får välja var sin prerelease låda från en av de 5 färgerna i Magic. Varje låda kommer att innehålla 6st boosters som varje deltagare sedan använder för att bygga en lek för att använda i turneringen. En lek måste vara på minst 40 kort och landskort finns att låna om det skulle behövas.

Det går att vinna extra boosters genom att placera högt i tävlingen, men alla garanteras minst en extra booster bara genom att deltaga.

Det kostar 250kr att vara med på prereleasen och vi kommer ha plats för 20 pers. Tävlingen börjar klockan 15.00 27/4 så alla bör vara på plats vid det klockslaget. Ni kan höra av er till Player 2 via telefon: 072-700 9919 eller email: danielmajor@player-2.se för att boka en plats.

Lycka  till!

League of Legends vecka!

Denna vecka (måndagen 31 / 3 – söndagen 6 / 4) fokuserar vi på League of Legends på Player 2. Alla som spelar LoL hos oss denna vecka spelar därför för halva priset (minst 10kr / tim) så länge de spelar LoL. Glöm inte heller att vi alltid har utmaning för att vinna 3 LoL ranked games på raken, vilket ger en gratistimme att spela för om man lyckas! Vi kommer även att ha en utlottning av RP på vår facebook sida, så kolla in den på: https://www.facebook.com/player2vastervik

Lycka till!

Fight Night

På onsdagar 18.00-21.00 spelar vi diverse Fighting-spel på Player 2 för alla som letar efter lite motstånd. Huvudsakligen spelas Street Fighter och Blazblue, men det kan hända att vi drar fram andra spel också.

Att vara med på Fightnight kostar lika mycket som en timmes datoruthyrning på Player 2, våra priser står till höger på denna sida.

Friday Night Magic

Friday Night Magic är en event som hålls varje fredag på Player 2, där vi spelar tävlingar i kortspelet Magic the Gathering.

Formatet av tävling kommer att variera mellan varje FNM; ibland är det gratis att deltaga, ibland kostar det att vara med då vi delar ut boosters etc. Denna vecka (18 / 4) kör vi en standard turnering, vilket är gratis att vara med i. I en standard turnering måste varje deltagare ta med sig en egen lek att spela med. För att se vilka kort som är tillåtna i standard, följ länken nedan:

http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=judge/resources/sfrstandard

Om det är osäkert vilka kort som får användas så kan vi gå igenom det på plats. Förbyggda Intro Packs etc fungerar också.

Korta versionen: MtG tävlingar varje fredag – gratis att deltaga / ibland kostnad för utdelning av boosters – sällsynta kort att vinna – passar alla nivåer av spelare! Vår nästa FNM blir av fredagen 18 / 4, start klockan 19.00. Drop-in fungerar men anmäl gärna ert intresse till oss på Player 2 så vi vet ungefär hur många som kommer. Anmälningar kan göras till email: danielmajor@player-2.se eller telefon: 072-700 9919.

Välkomna!

Utmaning 4: Trackmania

För er som gillar att nöta hastighetsrekord: Nu kan ni vinna en gratis speltimme på Player 2 genom att slå vår highscore i Trackmania Nations Forever på difficulty Red – bana D02. Tiden att slå är: 0:56.86s, och det måste göras medans du spelar på Player 2.

Andra har redan lyckats slå denna tid, kan du göra detsamma?

Utmaning 2: MOBA challenge

Känner du dig självsäker på LoL / HoN / DotA 2? Då är den senaste utmaningen på Player 2 som gjord för dig! Om du klarar att vinna 3st ranked matcher på raken medans du spelar på Player 2 så bjuder vi på en gratis speltimme! Man kan bara klara denna utmaning en gång om dagen, men det går bra att komma tillbaks en annan dag och vinna igen. Lycka till!

Utmaning 1: Klå Daniel M i ett fighting spel

Ni som besökt Player 2 har kanske sett Daniel (ägaren) spela diverse fighting-spel när han inte har något bättre för sig. På senaste tiden har han börjat bli lite väl kaxig! Bevisa att du är bättre än honom och slå honom i en match i antingen Street Fighter 4: Arcade Edition, Street Fighter 3: 3rd Strike, Mortal Kombat 9, Soul Calibur 5 eller Blazblue: CP – så får ni en gratistimme att lira för.

 

För att kunna ta sig an denna utmaning krävs att TV:n är ledig och att Daniel M är på Player 2; vilket han oftast är. Vem som helst som betalar för en timmes spel får försöka sig på våra utmaningar, men man får bara ett försök om dagen!

Daniels stats: Vunnit: 184 / Förlorat: 34

Nattgibb

Nattgibb på Player 2! Såvida inget annat har sagts så är det alltid nattgibb på lördagar 21.00-06.00. Vi har 10 datorer att hyra ut, samt platser för 2 extra i fall någon vill ta med sin egen dator. Det kostar 100kr för åldrarna 10-18, 125kr för åldrarna 19-22 och 150kr för 23+. Medlemmar har 25kr avdrag på priset. Det går alltid att boka i förväg för att säkra platser. Skulle du och dina vänner vilja ha ett privat nattgibb där bara ni får närvara så går det att fixa också; vårt krav är då att ni betalar för minst 5 platser. Hör av er så kan vi diskutera det!

VIKTIGT: Följande regler gäller för nattgibb:

1) Absolut inget alkohol är tillåtet på Player 2. Undantag för denna regel kan endast ske på privata nattgibb när hela lokalen hyrts av uteslutet myndiga personer.

2) Mat och dryck får inte medtagas till Player 2. Vill folk absolut ta med sig eget godis, mat, dryck etc, så får de göra det mot en avgift på 25kr / person.

Ni kan nå oss via email: danielmajor@player-2.se , eller telefon: 072-700 9919.